Disclaimer

YourWWW (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 02084194) verleent u hierbij toegang tot de website www.yourerp.be en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen.

YourWWW behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

YourWWW spant zich in om de inhoud van www.yourerp.be zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.yourerp.be aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van YourWWW.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.yourerp.be onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op www.yourerp.be opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan YourWWW nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij YourWWW.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van YourWWW, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders is aangegeven.

Ervaar zelf het gemak van YourERP

Ervaar nu zelf het gemak door voortaan uw bedrijfsadministratie met YourERP te doen. U maakt onder andere eenvoudig offertes en verkoopfacturen aan, betalingsherinneringen worden automatisch verzonden, uw BTW-aangfite wordt voorbereid, een overzicht van alle artikelen die u verkoopt overal beschikbaar (incl. beheer van uw voorraad) en nog veel meer handige functies voor u als zelfstandige ondernemer.

  • 1 maand gratis proberen
  • Geen limiet op aantallen (o.a. relaties, facturen en gebruikers)
  • Binnen 5 minuten beginnen met uw administratie

VRAAG NU UW GRATIS PROEFPERIODE AAN