Updates oktober 2021

Gepubliceerd op vrijdag 29 oktober 2021

Er zijn weer enkele nieuwigheden beschikbaar in YourERP, welke we in deze update van oktober 2021 hebben uitgerold.

Tekstregels toevoegen aan offertes en facturen

Tot vandaag was het alleen mogelijk om artikelen op offertes en facturen te plaatsen. Vanaf nu is het mogelijk om ook tekstregels toe te voegen, zonder dat hieraan een artikel of prijs gekoppeld is. Dit is bijvoorbeeld handig als u extra informatie over een factuurregel wilt geven op uw factuur.

E-mailsjablonen zijn aan te passen

Op veler verzoek is het vanaf nu mogelijk om de teksten in e-mailberichten voor bijvoorbeeld offertes en verkoopfacturen te wijzigen.

Bedragen exclusief en inclusief BTW

Het is nu mogelijk om bedragen op offertes en facturen zowel excluief als inclusief BTW in te voeren. Hierdoor hoeft u de bedragen niet handmatig omrekenen, waardoor u weer tijd over houdt voor andere dingen.

GA TERUG NAAR HET OVERZICHT

Ervaar zelf het gemak van YourERP

Ervaar nu zelf het gemak door voortaan uw bedrijfsadministratie met YourERP te doen. U maakt onder andere eenvoudig offertes en verkoopfacturen aan, betalingsherinneringen worden automatisch verzonden, uw BTW-aangfite wordt voorbereid, een overzicht van alle artikelen die u verkoopt overal beschikbaar (incl. beheer van uw voorraad) en nog veel meer handige functies voor u als zelfstandige ondernemer.

  • 1 maand gratis proberen
  • Geen limiet op aantallen (o.a. relaties, facturen en gebruikers)
  • Binnen 5 minuten beginnen met uw administratie

VRAAG NU UW GRATIS PROEFPERIODE AAN